Bikiniklar

Så er vi gået ind i et nyt år – og det er igen tid til at se lidt fremad. Måske har du et nytårsforsæt, der hedder, at du skal tabe dig lidt efter julens ædegilder.

Damebladene er i hvert fald klar til at hjælpe dig med alverdens mirakelkure, hvor du kan smide adskillige kilo i løbet af meget kort tid.

Men tro mig. Det er meget få af dem, der rent faktisk virker. I stedet skal der andre midler til.

En slankekur kan foregå på mange forskellige måder – fra det ret drastiske til det mere langsigtede.

I den første gruppe hører slankepiller som f.eks. Regenon. Her snakker vi dog et lægemiddel på recept. Så det er altså ikke bare til de ekstra kilo, der er kommet henover julen.

En anden mulighed er f.eks. et slankepulver som Nupo. Det fungerer rigtig godt til hurtigt at smide et par kilo.

Der er dog ingen tvivl om, at den bedste slankekur er en livsstilsændring. Her kommer det store resultat ikke i løbet af kort tid.

Til gengæld kan du være sikker på, at de resultater, som du opnår, rent faktisk holder – i hvert fald så længe du holder den nye livsstil.

Og hvad er det så for en livsstil, som du skal have? Det handler i hvert fald ikke om at tælle kalorier, veje sin mad eller sulte.

I stedet skal du bare spise sundt og fornuftigt. Det vil sige holde dig fra alt det usunde og skrue ned for kulhydraterne fra f.eks. brød, pasta og kartofler.

Til gengæld skal du så spise masser af grøntsager og magert kød. Og spis dig gerne mæt.

Tilsæt også lidt mere motion, og så er du helt sikkert bikiniklar, når sommeren igen er over os.